Mooie Replica Team Fortress 2 Wapens

We hebben ons aandeel van replica-rekwisieten gezien, maar [Nathan] Replica van de Sidearm van de Spy van Team Fortress 2 is de knieën van de Bee.

De ontwikkel begon als een off-the-shelf airsoft-pistool. Na het elimineren van het vat evenals cilinder, gebruikte [Nathan] apoxie-beeldhouw en een hele groot deel van schuren om een ​​voorraad stuk metaal en plastic in iets te maken dat rechtstreeks uit de Mann Co.-winkel kwam. De in-game-versie van de ambassadeur omvat eveneens een gravure van het item van de genegenheid van de Spy, gedupliceerd door [Nathan] met een zeer voorzichtig, dremelwerk. Zodra de prop werd gedaan, ontwikkelde [Nathan] een matrijsdoos uit multiplex en vulde het met siliconenrubber. Dit stelde hem in staat om een ​​aantal gietstukken van zijn prop-wapen te maken

Dit is niet [Nathan] alleen TF2 Replica Prop; Hij maakte eveneens een replica van het stock sniper gun en scout’s scattergun en een megafoon uit Borderlands. In een poging om zichzelf te doen, is [Nathan] versnellingen om een ​​pistool te ontwikkelen dat tweehonderd-dollar, aangepaste cartridges bij tienduizend rondes per minuut vuurt. Hij heeft nog een type hoeden gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *