Een aanzienlijk verbeterde eiertimer maakt pictionary veel beter

de conventionele zandtimer, begrepen in gespleten als een eiertimer, diende zijn functie goed in de eeuwen heen omdat de ontwikkeling ervan is. Echter, [Makerpaul] begreep het echter een aantal aanzienlijke gebreken die erkend waren, evenals uiteengezet om het probleem te repareren.

Als u niet rechtstreeks naar een eiertimer kijkt, is het eenvoudig om het moment te missen wanneer de timer opraakt. Het opnieuw instellen van de timer voordat het op zich raakt, moet eveneens op het zand wachten om naar één kant te filteren. Het is duidelijk dat de wereld een veel betere muizenval nodig heeft.

De tiptimer van [Makerpaul] lost beide problemen op. In dit ontwerp stroomt zand naar beneden in een balansgebied, dat de gadget suggereert bij het bereiken van een specifieke tijdslimiet. Bovendien, waardoor het gadget ondersteboven wordt ingeschakeld en het vervolgens omdraaien, herladen het onmiddellijk het zand, het impliceren van de timer kan onmiddellijk worden hergebruikt.

[Makerpaul] Heel eerste bedacht het concept ongeveer 20 jaar geleden, het verfijnen tijdens de recente lockdowns. De stijlgegevens worden vrij aangeboden voor iemand die wenst te ontwikkelen. [MakerPaul] wordt niet het idee gecommuniceerd, maar vermeldt dat het uitstekend zou zijn als iemand die het gebruik maakt van het een gift aanbrengt aan de geesteszorg en wellness-liefdadigheid van de geest.

De meeste timers die we functioneren zijn elektronisch en digitaal, maar het is eenvoudig om de schoonheid van wat [Makerpaul] hier heeft bereikt te waarderen. Als een bonus documenteerde hij de hele taak, evenals de aanvraag in minder dan 90 seconden. precies hoe goed is dat? video na de pauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *