Apple Park -werknemers lopen de verwijderde glazen muren

binnen, net toen je geloofde dat Google het enige bedrijf was dat een puinhoop van glas zou kunnen maken (sorry!), Hebben de mensen bij Apple zichzelf kunnen overtreffen.

Volgens een rapport van Bloomberg hebben enkele werknemers van Apple die op de gloednieuwe Apple Park School werken een paar problemen. Ze verdwijnen niet – dat zou niet zo vreemd zijn als de waarheid.

Het verhaal gaat dat mensen onbedoeld de binnenwanden van het verwijderen van glazen binnenwandelen die uit Apple Park bestaan, natuurlijk omdat ze gewoon niet opletten.

Er was op zijn minst een oplossing, waarbij sommige teamleden post-it notes op muren plaatsten om ze een stuk zichtbaarder te maken voor mensen die al dan niet binnenkomen, maar dat werd uitgepakt met de noten geëlimineerd omdat ze “afbraken van het ontwerp van het gebouw. ” We kunnen ons alleen maar voorstellen dat afdrukken op het verwijderen van glazen wanden precies hetzelfde zouden doen, maar misschien geloven we gewoon zo klein.

Het is natuurlijk nog steeds vroege dagen voor Apple Park, evenals met Apple nog steeds bezig met het verplaatsen van mensen van zijn oude onbeperkte lusschool naar zijn nieuwe fangled, het is mogelijk dat het probleem erger wordt voordat iedereen begint te ontwikkelen Een soort herinnering aan waar al deze muren zijn. Apple moet zich echter al bewust zijn van dergelijke problemen – het heeft al voor de hand liggende markers op vergelijkbare glazen wanden in zijn Apple -winkels in Koop om klanten te voorkomen dat klanten precies doen wat zijn werknemers nu doen.

Hoewel het niet waarschijnlijk is dat ze, als geen van de mensen die dit lezen, misschien wel benadrukken wanneer veel meer dan de stijl van Apple veel meer aan de kant van de esthetiek vergist, evenals minder aan de kant van de bruikbaarheid. Voor beter, evenals voor slechter.

(Bron: Bloomberg)

Misschien wil je ook inspecteren:

Kodi op Apple TV 4K: Hier is precies hoe u het op de sideload kunt instellen [Guide]

Reper iPhone 6 / 6s geen servicetwerkprobleem, hier is hoe

Hoe Kodi Cache te verwijderen in 2018 op 17.6 Krypton

iOS 12 bèta downloaden, geruchten, functies, releasedatum [alles wat we tot nu toe begrijpen]

Download iOS 11.2.5 laatste IPSW -links, OTA -update voor uw iPhone, iPad, iPod Touch

Downgrade iOS 11.2.5 naar iOS 11.2.2 voor potentiële toekomstige jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 Op iPhone X, 8, 7, iPad met behulp van Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *