Apple TV 5.3 Update Uitgegeven: Functies HBO GO, WatchESPN, Sky News en veel meer

Apple TV is misschien niet de all-singing-aanval op de televisiemarkt zoals ingebeeld door wijlen Steve Jobs, hoe ver van ook verre van Door het te behandelen als de “hobby” zoals wanneer uitgelegd door CEO Tim Cook, dringt de Cupertino -business door met updates. Tegenwoordig is Apple TV Software Application 5.3 uitgebracht voor het tweede en de derde generatie iteraties van de Bit Black Settop Box, evenals nu, kunnen individuen materiaal van HBO en ESPN ideaal van de Apple vangen van de Apple TV, het ontkennen van de vereiste voor elk type type direct snoerabonnement. Details na de pauze!

In het persbericht hierover wilden Apple erop wijzen dat Itunes -klanten meer dan 800.000 tv -afleveringen kopen, evenals veel meer dan 350.000 films per dag, wat absoluut geen prestatie is. Als je dat in gedachten houdt, is het niet verwonderlijk dat er geruchten hebben gesuggereerd dat de fruitbranche bovendien zal verdiepen met een bedoeld gekoppelde tv -inspanning, en hoewel we nog geen soort van dit gerucht moeten zien bereiken en elk type van bloei bereikt, een vermoedt dat het iets is dat Apple in de toekomst zal brengen.

Afgezien van de HBO GO en WatchESPN -ondersteuning, is er niet veel anders te melden bij de nieuwe update. Volgens het Modification Log worden nu drie andere materiële serviceproviders aangeboden op Apple TV, waaronder Sky News, Crunchyroll en Qello; die elk ‘live nieuws, sport, sport en huidige tv -programmering’ zullen gebruiken.

Sky News is een nogal respectabele aankoop voor diegenen die voldoen aan objectieve dekking, evenals wanneer de Cupertino deze voorname providers blijft toevoegen, de potentiële groei van Apple TV – zelfs in zijn huidige stijl – mag niet worden onderschat. De netwerken die zijn geïdentificeerd met ‘New’ zijn degenen die aan het rooster zijn toegevoegd met deze update:

Als u wilt updaten naar de extreem meest huidige Apple TV -firmware 5.3, kunt u dit op de normale manier doen, en door normaal geef ik de native faciliteit aan die wordt geleverd vanuit uw Apple TV -interface. Als u deze methode niet wilt gebruiken, kunt u de firmwaregegevens inspecteren die we hieronder hebben geleverd, wat op zijn beurt aangeeft dat u uw Apple TV aan uw computer moet koppelen en de update door iTunes toepast.

Welke techniek ook past, wanneer u doorgaat en uw Apple TV hebt bijgewerkt naar de huidige firmware, zorg er dan voor dat u uw opmerkingen en gedachten over de huidige update achterlaat door middel van de normale media hieronder!

Apple TV 2G 5.3 (10B808)

Apple TV 3G 5.3 (10B809)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *