Apple geniet van Series 3 Releasedatum ingesteld voor september van dit jaar [Report]

onthouden niet over Apple’s Mac Pro, en onthoudt zich niet over de extreem gespeculeerde iPhone 8 gepland om later dit jaar te introduceren. Volgens hit-en-miss, in Taiwan gebaseerde publicatie-digitimes, is Apple op het programma om te onthullen en te worden aangeboden te koop, de derde generatie “Series 3” Apple geniet in de tweede helft van het huidige kalenderjaar.

In tegenstelling tot andere Apple -producten, zoals de iPhone en iPad, moet de Apple van het bedrijf zich nog ontdekken met een standaard releasepatroon. Nadat hij aanvankelijk was gelanceerd als een Apple Wearable in april 2015, was het een aanvullende 18 maanden of zo voordat het bedrijf echt de kans nam om de line-up te vernieuwen met de introductie van verbeterde serie 1-ontwerpen naast een gloednieuwe serie 2 lijn.

Als Apple zou proberen en Apple zou bieden, geniet van een jaarlijkse vernieuwing, dan zou een serie 3 introduceren in september van dit jaar het beste logisch zijn.

Het is momenteel onbekend in welke richting Apple een Apple van de derde generatie zal nemen, maar er is sterk gespeculeerd dat de hardware prestatieverbeteringen krijgt, evenals de batterij verbeteren dankzij een interieurelementvernieuwing. Er is ook de mogelijkheid dat Apple de kans maakt om zelfstandige mobiele vaardigheden in de Apple Watch te introduceren, een stap die de hardware in staat zou stellen om afzonderlijk te functioneren van een gekoppelde iPhone in termen van toegang tot gegevens en streamingmateriaal met apps en web- en web- en web- Diensten.

Als dat echter zou gebeuren, zou dit erop wijzen dat consumenten nog een data -plan zouden vereisen om dat nieuwe apparaat van stroom te voorzien.

Een gebied van rentevoet voor consumenten is precies hoe Apple geniet, uiterlijk en voelt. Veronderstel over de toekomst van de gadget suggereert dat Apple weg zal stappen van de bestaande touch-lens touchscreen-optie ten gunste van een nieuwe en verbeterde glazen film introductie. Het is echter onwaarschijnlijk dat stap een aanzienlijke of concrete voordelen zou hebben voor de eindgebruiker. Op dit moment is er ook een beetje overtuigd dat Apple een serie 3 Apple zou gebruiken, geniet van Tinker of wijziging van de productstijl van Apple geniet in elk type grote graad.

Het bedrijf heeft de afgelopen maanden een aantal patenten ingediend, evenals jaren die theoretisch kunnen worden gebruikt in een toekomstige versie van Apple Watch, zoals een modulair bandsysteem dat mogelijk extra prestaties zou kunnen worden ingebed in de riem van het horloge, inclusief Extra batterijpakketten en dergelijke, maar het is volledig onzeker of dat ooit een productieversie van Apple Watch zal maken.

We zullen je hier veel meer van brengen, omdat het de komende weken en maanden in de komende weken filtert.

(Bron: Digitimes)

Misschien wil je ook inspecteren:

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus vs Pixel XL vs S7 Edge Battery Life Vergelijking

Hoe Bootable Windows 10 USB -flashdrive te produceren [Guide]

Samsung Galaxy S8 / S8+ vs iPhone 7/7 Plus [Vergelijking]

Download en zet Android O -launcher APK op elk type apparaat, hier is hoe

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *