Apple die nadenkt over een goedkoper iPhone -model, maar iPhone Nano / Mini staat momenteel niet op kaarten – NYTimes

Onlangs, The Wall Street Journal, Bloomberg en CultofMac, wogen allemaal uit hun verschillende bronnen over iPhone Nano / Mini -geruchten die volgens hen dit jaar samen met de volgende iPhone zouden introduceren.

Maar de New York Times heeft al dergelijke geruchten volgens hen afgewezen, Apple denkt aan een goedkoper iPhone -ontwerp om zijn aantrekkingskracht uit te breiden, maar een kleiner iPhone -ontwerp staat op dit moment niet op de kaarten.

Apple heeft methoden bekeken om de charme van de iPhone uit te breiden door de prominente gadget goedkoper te maken en individuen in staat te stellen deze te beheren met spraakopdrachten.

Maar in tegenstelling tot gepubliceerde rapporten, stelt Apple momenteel geen kleinere iPhone op, volgens mensen die op de hoogte zijn van de plannen van Apple die om anonimiteit hebben gevraagd, omdat de plannen vertrouwelijk zijn.

Een andere persoon die direct in contact is met Apple, verklaarde ook dat het bedrijf op dit moment geen kleinere iPhone zou maken, deels omdat een kleinere gadget niet noodzakelijkerwijs veel goedkoper zou zijn om te produceren en omdat het moeilijker zou zijn opereren.

Wat nog belangrijker is, een telefoon met een kleiner scherm zou veel ontwerpers dwingen hun apps te herschrijven, die Apple wil vermijden, zei de persoon.

De focus op dit moment bij Apple is om dit jaar in de zomer een nieuw iPhone -ontwerp te introduceren, dat vergelijkbaar zal zijn met het huidige iPhone 4 -model.

De ingenieurs van Apple zijn momenteel gericht op het voltooien van de volgende versie van de iPhone, die waarschijnlijk in grootte vergelijkbaar is met de huidige iPhone 4, vermeld een van de mensen.

Analisten verwachten dat de nieuwe iPhone deze zomer zal worden voorbereid.

Het rapport voegde ook eraan toe dat de MobileMe -service van Apple waarschijnlijk gratis zal worden aangeboden om te strijden met gratis strijdende diensten van zowel Google als Microsoft.

Een andere persoon met inzicht in de plannen van Apple verklaarde dat het bedrijf actief een flexibelere versie van zijn MobileMe -service bouwde, waarmee individuen muziek, foto’s en gegevens op internet kunnen opslaan en ze op al hun apparaten toegankelijk hebben.

De huidige versie van MobileMe, die $ 100 per jaar kost, is niet aan te pakken met consumenten. Rivalen zoals Google en anderen bieden vergelijkbare diensten gratis.

De nieuwe versie van MobileMe zal naar verwachting gratis zijn en dat individuen hun gegevens kunnen synchroniseren zonder een kabel te gebruiken.

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *