Download ZTE Nubia Z5S Stock Wallpapers

De Chinese smartphone OEM is begonnen met het plagen van zijn aankomende vlaggenschip, de ZTE Nubia Z7 met alle nieuwe UI en betere specificaties dan de oudere Nubia Z5’s. Hoewel de Z7 ergens later deze maand zal worden gelanceerd, heeft de Z5S nu al ongeveer 5 maanden verkocht.

Vandaag gaan we de complete set stock wallpapers van de ZTE Nubia Z5S delen. Het apparaat wordt geleverd met ongeveer 26 wallpapers die er allemaal heel mooi uitzien. Alle wallpapers zijn in portretstijl en delen dezelfde volledige HD -resolutie (1080 x 1920 px).

Als u probeert een nieuwe traktatie te vinden voor het huis of lockscreen van uw apparaat, kunnen de ZTE Nubia Z5S Stock Wallpapers gewoon aan uw wens voldoen. Download gewoon de wallpapers in een enkele zip van onze link hieronder en geniet ervan!

Download ZTE Nubia Z5S Stock Wallpapers

ZTE_NUBIA_Z5S_STOCK_WALLPAPERS.ZIP

Mediafire spiegel

Bij DroidViews hebben we een exclusieve verzameling stock wallpapers van bijna alle Android -vlaggenschepen van verschillende merken. Als u veel meer achtergronden wilt downloaden, bladert u in het gedeelte Wallpapers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *