TVOS 9.2 Download uitgebracht voor Apple TV 4, hier is wat nieuw is

Apple heeft zojuist een nieuwe firmware -update met TVOS 9.2 voor Apple TV 4 uitgedrukt die nu beschikbaar is om te downloaden. De firmware-update is nu toegankelijk als een optie (OTA) over de lucht (OTA) en als een update met behulp van Apple’s iTunes-software op een Mac of pc.

De onmiddellijke release van TVOS 9.2 vertegenwoordigt de tweede belangrijke update die is toegepast op de vierde generatie Apple TV sinds deze eind vorig jaar op de markt werd geïntroduceerd. Gelukkig wordt TVOS 9.2 tenminste vanuit een consumentenperspectief geleverd met een aantal nieuwe functies die Apple TV 4 -eigenaren iets geven om hun tanden in te zinken, in plaats van gewoon een firmware -update te zijn die de verplichte “bugfixes” en “prestatieverbeteringen bevat ”.

Een van de eerste dingen die onmiddellijk duidelijk zal worden na het bijwerken van TVOS 9.2 is het bestaan ​​van app -mappen die de functionaliteit nabootsen die worden gevonden in iOS op iPhones en iPads. Deze nieuwe mapervaring stelt Apple TV -eigenaren in staat om apps samen te groeperen, zoals ze het nodig vinden, zoals ze momenteel in iOS doen. Dit kan zijn door app -type, zoals videostreaming -apps of gaming, of zelfs alfabetisch of door de kleur van het pictogram. Het is allemaal te danken aan persoonlijke voorkeur. Over het onderwerp apps introduceert TVOS 9.2 ook een vernieuwde – maar iOS 9 -like – App Switcher waarmee gebruikers snel tussen apps op de achtergrond en voorgrond kunnen bladeren. Ook ingepakt is de podcasts -app die al een tijdje beschikbaar is op iOS.

Sommige van de kleinere, maar nog steeds opmerkelijke verbeteringen omvatten extra ondersteuning voor Bluetooth -apparaten waarmee gebruikers Bluetooth -toetsenborden kunnen verbinden met de Apple TV met als doel snellere, efficiëntere tekstinvoer in het hele systeem toe te staan. Apple heeft ook een aantal Siri-verbeteringen gebundeld die nu extra taalondersteuning en dictaat zien die zijn toegevoegd aan tekstvelden in het TVOS-platform. Het is niet alleen een meer intelligente Siri, maar een meer capabele die de gebruikersefficiëntie zou moeten verbeteren.

Ten slotte is er een kleine verbetering vanuit een kaderperspectief dat een hele nieuwe wereld van het in kaart brengen van ervaringen zou kunnen openen binnen Apple TV-apps van derden. Ontwikkelaars hebben nu toegang tot MapKit binnen de TVOS SDK om apps te produceren die een soort op kaart gebaseerde functionaliteit bieden.

De eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot deze update is door het mechanisme van Apple TV Software Update over de lucht te krijgen. Ga naar System> Maintenance> Software -updates> Software bijwerken om te beginnen met het downloaden en installeren van de update.

Voor meer gedetailleerde installatie -instructies kunt u onze gids hier volgen: hoe u TVOS OTA -update op Apple TV 4 kunt installeren.

Als alternatief kunt u ook TVOS 9.2 rechtstreeks uit de onderstaande downloadlink pakken.

Download: TVOS 9.2 voor Apple TV 4 (vierde generatie) [Directe link]

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 9.3 definitieve versie voor iPhone en iPad [directe links]

iOS 9.3 / 9.2.1 / 9.2 / 9.1 Jailbreak Status Update

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *