10 Beste Android Launchers -aanbevelingen

Wanneer u uw gloednieuwe Android -smartphone krijgt, is er een opwinding aan. Terwijl sommigen snel een aangepaste lanceerinrichting installeren, proberen sommigen van ons de standaardwerper op het nieuwe apparaat uit. Natuurlijk is er hier niet veel te vinden als u uw apparaten vaak van dezelfde OEM koopt. Het punt is dat een goede app -launcher belangrijk is. Het is wat je Android -ervaring uniek maakt, zoals je het wilt. Vandaag bied ik 10 aanbevelingen voor de beste Android -lanceerders.

Zelfs als de software van uw apparaat een lelijke huid heeft die u haat, zul je het niet zoveel zien als je launcher. Als ik niet voor aangepaste lanceerinrichtingen was, had ik nooit mijn eerste Samsung -apparaat of de EmUi -huid van Huawei overleefd waar ik momenteel van geniet. Android -launchers zijn echter zo ongeveer op Android, er is geen perfecte launcher, hoewel sommigen misschien beweren dat Nova Launcher is. Je moet er een kiezen die bij je past. Bij DroidViews hebben we nogal wat launchers voor u beoordeeld die u moeten helpen beslissen in plaats van ze allemaal uit te proberen.

Laten we zonder verder oponthoud doorgaan naar de lijst met de beste aanbevelingen voor Android Launchers.

1. Nova Launcher Prime

Wanneer in een lijst met ‘iets’ iets wordt genoemd, zelfs voordat de lijst zelfs begint, moet je weten dat het het spul van legendes is. Dat is misschien niet eens overdreven als het gaat om Nova Launcher. Het is al meer dan een half decennium de meest populaire Android -launcher. Het lijkt op sommige manieren een beetje op de iPhone van Android -launchers. Het is op de meeste dingen niet bepaald de beste. Nova was vroeger de eenvoudigste en meest aanpasbare Android -launcher, maar in de loop der jaren zijn die kronen genomen door andere launchers.

Toch blijft Nova populair omdat het net genoeg is voor veel mensen. Het is voorraad zoals, en het heeft een heleboel functies misschien veel meer dan je zou kunnen vragen. Nova Launcher was, voor zover ik me herinner, de eerste Android -launcher in de Android 4.0 Days die de voorraad Android -look naar elk Android -apparaat bracht.

Afgezien daarvan was het op dat moment vol als niets was. Ik herinner me een launcher dat bijna zo vol was, maar het was lang niet in de buurt van de voorraad Android-look en feel.

Het ondersteunt alle basisfuncties die u zou verwachten van een aangepaste lanceerinvoer, zoals pictogrampakketten, wederzijdige widgets, resiseerbare roosters, subgrid -positionering op het startscherm, een schuifbaar dok, widgetsondersteuning in het dok, veel gebaren, ongelezen tellen badges , Aangepaste pictogram vegen en de lijst is echt lang. Er is een gratis versie die u kunt proberen, maar u krijgt niet de meeste functies. Al deze dingen maken Nova een van de beste Android -lanceerders.

[GooglePlay url = ””/]
[GooglePlay url = ””/]
2. Actie Launcher 3

Nog een populair launcher dat al een tijdje bestaat. De grootste kracht van Action Launcher is innovatie. De meest opvallende van al die unieke functies zou Quicktheme zijn. Het verandert het thema van uw zoekbalk, mappen en app -laden met de kleuren van uw huidige achtergrond.

Met de coverfunctie kunt u een hele map achter een app -pictogram verbergen. Tik op het pictogram opent de app tijdens het uitvoeren van een gebaar op het app-pictogram zoals Swipe Up of Double-Tap Opent de map. Dit is echt waardevol als u vaker een van de apps uit een map gebruikt, of u wilt gewoon een schonere look.

De QuickDrawer had de app -lade in actie -launcher vervangen en deze is er nog steeds. Kortom, als u het Google Now -paneel niet links inschakelt, brengt een veeg van de linkerrand een lijst met al uw apps. De QuickPage -functie voegt een lege pagina toe die toegankelijk is voor een veeg vanaf de rechterrand van uw startscherm. Dit kan worden gebruikt om apps en widgets te verbergen. Het is zo’n beetje een mini -app -lade met ondersteuning voor widgets.

Bovendien werkt de ontwikkelaar, Chris Lacy, constant aan het werk om nieuwe functies in de lanceerinrichting te brengen. Action Launcher is altijd de eerste launcher die elke functie van de nieuwste Pixel Launcher meeneemt. Soms eenvoudig op lekken. Dat is snel. Het is de enige launcher waardoor ik Nova Launcher opgeeft. Hoewel ik vaak lanceerinrichtingen probeer, blijf ik er weer op terugkomen. Action Launcher 3 is een van de meest populaire en beste Android -lanceerders die beschikbaar zijn in de Play Store.

[GooglePlay url = ””/]
3. ASAP -launcher

Action Launcher is anders, ja, maar de laatste tijd ging het allemaal over het mixen van alle actielanceerders -goodies van eerder in de Pixel Launcher -functies. Als u op zoek bent naar iets volledig unieks, is ASAP een zeer goede keuze. Het ziet er nog steeds vrij normaal uit, behalve die verbluffende zoekwidget op het hoofdscherm dat ook het huidige weer en het huidige nummer toont.

De launcher heeft 5 vooraf gedefinieerde startschermen. Er is het hoofdscherm dat in het midden zit met twee aan weerszijden. De andere vier geven u snel toegang tot uw contacten, weersinformatie, kalender en aankomende evenementen, evenals een gedetailleerde takenlijst. Van de rechterrand vegen je een aantal snelle schakelaars die gemakkelijker te bereiken zijn, om eerlijk te zijn, dat de NOTInullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *