4 must-have wallpaper-apps die je niet moet missen

Begrijp je wat geweldig is aan Android? Maatwerk. Het maakt niet uit welke Android -smartphone u bezit, het zal altijd veel beter zijn dan het competitie -besturingssysteem in termen van aanpassing. U kunt elk element van uw apparaat wijzigen. We hebben je al verteld over tonnen fantastische personalisatietechnieken zoals aangepaste lanceerders, pictogrampakketten, wallpapers, beltonen en zelfs aangepaste ROM’s. Hieronder staan ​​enkele must-have wallpaper-apps voor Android voor u.

Een van de eenvoudigste methoden om uw gadget vers te houden, is door wallpapers regelmatig te veranderen; Naast dat u Action Launcher 3 Pro hebt, krijgt u elke keer dat u het behang wijzigt een totaal ander kleurenplan. Dus die in gedachten houden, hier zijn 4 fantastische wallpaper -apps voor Android die zeker uw Android -smartphone zullen opfrissen.

Walli – 4K, HD Wallpapers & Achtergronden

Wallpapers in dit pakket zijn fantastisch (super/mega geweldig?). Het omvat veel meer dan 250 (2K) wallpapers van hoge kwaliteit (2K) die extreem uitgebreid zijn en in vorm elk type apparaat zullen vormen. Het omvat Muzei -ondersteuning en heeft ook ondersteuning voor melding van het pushbullet -kanaal wanneer nieuwe achtergronden worden toegevoegd. Alle achtergronden kunnen snel op uw apparaat worden opgeslagen. Walli is zeker een van de must-have wallpaper-apps voor Android.

[GooglePlay url = ””/]
JKWALLS

JKWALLS, door Justin Kruit, omvat veel hoogwaardige en originele materiaalstijl wallpapers. Alle wallpapers in het peloton zijn extreem schoon en opvallend. Als u op zoek bent naar wat wallpapers in frisse materiaalstijl, zoek dan niet verder.

[GooglePlay url = ””/]
Muur kunst

Ah, nog een ongelooflijk pakket van nog een ongelooflijke ontwerper, Binod Ray. Ik ben een fan van zijn werk, met name schaduwthema’s Icon Pack. Hoe dan ook, Wallart heeft tonnen ongelooflijk topkwaliteit wallpapers. De inspanning om elk behang te maken is hier snel te zien, omdat alle wallpapers extreem gedetailleerd, kleurrijk, heel weinig en schoon zijn.

Alle wallpapers staan ​​in 2K -resolutie en worden in de wolk gehouden. Deze achtergronden kunnen snel worden gedownload en op uw apparaat worden opgeslagen. Ga je gang en probeer het een keer, je zult zeker iets verschillend en geweldigs zien.

[GooglePlay url = ””/]
Art Wallpaper HD

Art Wallpaper HD is nog een van de must-have wallpaper-apps die een aantal echt fantastische wallpapers van topkwaliteit bevat. De app is opgesplitst in verschillende classificaties zoals superhelden, minimaal, gaming, digitaal, lage poly, hipster, anime, evenals abstract. Het bevat wallpapers verzameld uit verschillende bronnen, zoals volledig gratis stockfoto’s websites, terwijl sommige achtergronden door de gebruiker zijn ingediend. De app wordt routinematig bijgewerkt met spectaculaire achtergronden, dus probeer het eens.

[GooglePlay url = ””/]
Daar heb je het jongens; Met dit artikel betreft mijn 3 -part -serie over fantastische wallpaper -pakketten een einde. Ik hoop dat je de apps ontdekt die in alle 3 van mijn artikelen nuttig zijn die nuttig zijn. Als je dat zegt, als je nog steeds in de war bent met welke te gebruiken, raad ik je aan Evolve, Walli, Artego of Art Wallpaper HD te kopen. Reken op mij, je zult niet beter ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *