Apple kijkt naar 3D -foto/video die mogelijk maakt voor iPhone 5?

Nu Nintendo zijn 3D-uitgeruste 3DS op de markt brengt, wordt de hele wereld 3D gek. Telachtige Android -gadgets van verschillende producenten zijn ook vanwege de 3D -behandeling in de komende maanden, maar volgens AppleInsider heeft Apple nu een kijkje genomen om 3D -foto’s te maken met zijn hardware (iPhone/iPad) nu lang.

Het Amerikaanse octrooi en het kantoor van het handelsmerk hebben een openbare aanvraag van Cupertino openbaar gemaakt die associëren met het maken van foto’s in 3D. Het octrooi, zowel ‘systemen als technieken voor een beeldvormingssysteem met verschillende beeldsensoren’ zou twee naar achteren gerichte camera’s gebruiken om een 3D-afbeelding te produceren, net zoals de 3DS.

Het verschil hier is in de methode dat de afbeelding is gemaakt. De service van Apple zou een op hardware gebaseerde methode nodig hebben om de twee foto’s van de Twin-camera’s samen te vullen, terwijl huidige 3D-compatibele machines kiezen voor een softwaretoepassing. Apple gelooft dat dit ongewenste artefacten kan introduceren die volgens hen een hardwareservice zou genezen.

Het octrooi maakt ook mogelijk voor de opname van 3D -video – een prospect dat veel veel aantrekkelijker voor ons hier bij Redmond Pie is dan nog steeds foto’s te maken.

Misschien wil je ook inspecteren:

3D -films komen binnenkort naar iPhone, iPad, iPod Touch en Android

3dboard-De brilvrije 3D-homescreen voor iPhone wordt nu aangeboden om te downloaden

Deze accessoire verandert zowel iPhone als iPod Touch in 3D Cinema [VIDEO]

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *