Apple iPhone 4 evenals iPhone 3GS nog steeds bovenaan smartphoneverkoop

Verrassing! zowel iPhone 4 als 3G’s blijven leiden in de Amerikaanse smartphoneverkoop in het derde kwartaal.

Een van de leiders in marktonderzoek, NDP Group, heeft enkele nieuwe resultaten van het derde kwartaal gepubliceerd in de smartphone -markt. Apple heeft voor het derde kwartaal de twee beste omzetgebieden gedomineerd, terwijl de blijvende drie bestaat uit Android -apparaten.

Hier zijn de resultaten van de top vijf, zeer populaire smartphone handsets rechtstreeks van hun nieuwe smartphone -trackservice:

iPhone 4 (Apple)

iPhone 3GS (Apple)

EVO 4G (HTC)

Droid 3 (Motorola)

Intensiteit II (Samsung)

Hoewel Apple de leider is in de Amerikaanse smartphoneverkoop, is Android een verdienstelijke concurrent. Android -gadgets hebben Apple’s iOS overtroffen, met 52% van de omzet voor het kwartaal. Dit is in vergelijking met een aandeel van 29% dat wordt gehouden door de Cupertino Company.

Apple heeft hun voorgaande kwartaal gehandhaafd: exact dezelfde topgebieden met exact dezelfde twee handsets. Dit laat zien dat hoewel het oudere 3G -ontwerp in juni 2009 werd geïntroduceerd, het zijn greep op de populariteit van de VS niet heeft gehinderd. De iPhone 4S werd uitgebracht in oktober van dit jaar, veel later dan verwacht.

Het rapport merkt ook op dat hoewel de kosten blijven klimmen voor alle huidige en grootste smartphones die er zijn, hun respectieve verkoop van accessoires redelijk ongewijzigd is gebleven gezien dat vorig jaar. Uitvoerend directeur van marktanalyse voor NPD, Ross Rubin, heeft zijn input gedeeld:

Dit geeft bovendien de kans aan verkopers om winstnummers te verbeteren door advertentie -inspanningen te concentreren op het verkopen van veel meer accessoires.

Ik zal stellen dat ik schuldig ben dat ik niet veel accessoires krijg bij het krijgen van een nieuwe telefoon. De enige reden waarom mijn iPhone nu een situatie heeft, is dankzij het gratis situatieprogramma dat Apple in actie is uitgerold voor het uitgebreide antennagaat. In elk type geval, het stimuleren van de verkoop in veel meer gevallen, kunnen Bluetooth -headsets en adapters alleen de onderste regel stimuleren. Dit zijn de top vijf van de Amerikaanse accessoires voor exact hetzelfde kwartaal:

ZAGG

Otterproducten

Gewoon draadloos

Motorola

In geval van stijlen

Met de iPhone 4S die dit jaar breekt, verwacht de Siri -aangedreven handset hoog in de beoordelingen van het volgende kwartaal. Met veel meer innovatie van de Android -software, verwacht ook niet dat Apple altijd langdurig verkoopcijfers ziet domineren.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *