Teslas Reach Mount Everest Base Camp voor het eerst

Teslas heeft voor het eerst op basis van Basis Camp op Mount Everest gemaakt, met de Chinese arm van het bedrijf lijkt er graag iedereen over te vertellen.

Volgens een YouTube -video via Electrek werden twee Teslas – een model Y en een model X – gebruikt om naar het basiskamp te rijden. Zoals Electrek opmerkt: “Tesla heeft onlangs zijn Supercharger -route voltooid langs de China National Highway 318 (G318), die loopt van Shanghai naar Zhangmu over 5.476 kilometer (3.403 mijl).”

Trensen, een op Chongqing gebaseerde brugontwerper en reisvlogger, en zijn vriend gingen op zoek naar de route van Chengdu naar het Mount Everest Base Camp-ongeveer 2.339 km (1,425 mijl) en negen supercharger stations. De afstand zelf is niet zo indrukwekkend. Ik reed net een vergelijkbare afstand van Quebec naar Mississippi in een Model 3 vorige week, en het was eigenlijk vrij eenvoudig.

De reden waarom dit opmerkelijk is, is dat de twee elektrische auto’s de reis konden maken, ondanks dat het bijzonder moeilijk was voor EV’s, inclusief het gebruik van wielketens op sommige punten.

Met name die is bekend dat ze de levensduur van de batterij vernietigen, waardoor de reis opmerkelijker wordt. De reisvlogger moest ook in het voertuig slapen, opnieuw aftappen van de batterij tijdens het gebruik van klimaatregeling. De video sluit af met Tesla die ons eraan herinnert dat het al meer dan 8.700 superchargers heeft geïnstalleerd op meer dan 1.200 locaties op het vasteland van China.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 15.5 op iPhone- en iPad -statusupdate

Download: iOS 15.5 laatste IPSW -links, OTA -bestanden samen met iPados 15.5 vrijgegeven

iOS 16 Beta -compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 4 downloaden, releasedatum: wanneer wordt verwacht dat Apple het zaait?

iOS 16 Beta 3 Download IPSW -links voor iPhone, iPad Out nu voor ontwikkelaars

iOS 16 Beta 3 profielbestand downloaden van OTA -update zonder Dev -account, hier is hoe

Download iOS 16 Beta 3 IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *