3 solide redenen voor het niet gebruiken van Cloud

Er zijn 2 soorten mensen in deze wereld die veel opslag nodig hebben voor hun apparaten en de anderen die hun gegevens op de cloud opslaan. Wanneer het woord ‘cloud’ naar voren komt, heeft iedereen verschillende meningen. Volgens mij is Cloud niet echt een goede optie voor opslagprobleem op apparaten. Ik denk dat Cloud veel meer problemen voor ons oplevert dan de oplossing. Hier in dit artikel zal ik proberen mijn standpunt over de cloud te beschrijven, wat zijn de nadelen en 3 solide redenen om de cloud niet te gebruiken.

Als concept overtuigt de cloud me niet om het te gebruiken

Een basis ideaal van een persoon is zijn/haar privacy. Niemand moet proberen de privacy van een persoon te overtreden. Dus wanneer ik mijn bestanden op Cloud publiceer, heeft iemand een ideaal om ze te bekijken (hoewel ik weet, op dat niveau heeft er geen tijd voor). Maar toch, het punt is dat mijn gegevens alleen voor mij gemakkelijk toegankelijk moeten zijn. Technologie, hoewel hij vooruitgaat in het terugduwen van ons als de privacy van gegevens die op Cloud zijn geüpload, is een grote zorg. Dit is puur mijn mening en ik weet dat het van persoon tot persoon zal verschillen. Dus als er iemand is die het cloudsysteem vertrouwt, is de NextBit Robin -smartphone het beste voor hen. Deze smartphone heeft 32 GB ROM en is volledig geïntegreerd met het cloudsysteem.

Veiligheid

Zoals ik al eerder zei, kan ik niet afhankelijk zijn van een cloudsysteem om mijn gegevens volledig te beveiligen. Wat als iemand niet -geautoriseerde toegang krijgt tot mijn privé -gegevens, wat als iemand ongeautoriseerde? Wat als mijn bestanden worden gehackt? De hacker krijgt mijn gegevens en kan alles doen. Weet je nog, wat gebeurde er een paar jaar geleden met Apple? Hoewel Apple zegt dat het probleem is gesloten en dat de gegevens van gebruikers zijn beveiligd, maar nogmaals, wie weet?

Heb ik het echt nodig?

Als ik en veel andere mensen denken wat ze en ik maken met een smartphone, dan beseffen velen van ons dat een microSD -kaart het beste bij ons past. Veel van jullie mensen vullen niet eens hun interne geheugen van 32 GB. Sommigen die hun geheugen vullen met video’s en foto’s waar ze nooit meer naar zullen kijken. Hiervoor kan Cloud een voordeel hebben voor het opslaan van foto’s en video’s, cloud kan minder kosten dan de standaard fysieke opslagapparaten.

Wat het geval ook is, één ding is zeker. Je kunt niet ontsnappen aan de cloud. Zelfs ik gebruik Cloud voor het opslaan van sommige van mijn gegevens, maar die gegevens zijn niet cruciaal voor mij. Ook probeer ik zoveel mogelijk aan de wolk te ontsnappen.

Dus als iemand van jullie een andere mening heeft dan ik, overtuig me dan alsjeblieft om te geloven dat Cloud een wonder is. Laat hieronder een reactie vallen en laat ons uw mening over de cloud weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *